Påmelding til årets
morsomste terrengsykkelritt!!

I 2022 har Hanekamp og Rypejakta flyttet sitt ritt til våren. Rittet med de raske, morsomme flytstiene i Mjøndalen arrangeres lørdag den 21 mai.  Påmelding åpnes 1 februar. Full tilbakebetaling dersom rittet ikke lar seg gjennomføre grunnet restriksjoner rundt covid. Rittet har NC status, men det er likevel et ritt som passer for alle, uavhengig ferdighetsnivå og ambisjoner, om du er ønsker å sykle i tur/mosjonist, master eller gønne på med de eliten. Rittet har en bærekraftig målsetting som ønsker at vi skal etterstrebe ta vare på naturen, derfor er det et maks antall startende på 400 stk fordelt på følgende puljer som vist under i tabell. Påmelding trykk her!

KlasserPuljeAntall
Aktiv Herrer (80 km) + Jr. elite gutter (40 km)150
Master herrer (40 km) (under 1t 55 min)2100
Aktiv Damer + Master damer  + Jr elite jenter (40 km)350
Tur herrer (under 2 t min)4100
Tur herrer (over 2t min) + Damer tur5100
Sum 400