Takk for oss, takk til dere!

Takk for oss, takk for dere

Nå har vi fått summet oss og hvilt litt på sofaen. Vi har kost oss med de mange hyggelige tilbakemeldingene vi har fått på sosiale medier. Tilbakemeldingene varmer, og gir energi til å fortsette arbeidet med å forbedre oss som arrangører. Dette er jo en kontinuerlig prosess, men dere kan hjelpe oss i arbeidet med å svare på noen enkle spørsmål i dette skjemaet.

I arbeidet med å arrangere sykkelritt er vi avhengige av oppslutning, og i år noterer vi oss for ny deltager-rekord. Vi har aldri hatt som målsetning å bli et stort ritt, men vi er avhengige av at dere melder dere på for å kunne få det til å svare seg, og ikke bli en belastning for klubben. I tillegg synes vi at deltagerne våre har det aller flotteste humøret og lager den beste stemninga både før start, underveis og etter målgang! Så takk til dere for at å bidra til å gjøre Hanekamp/Rypejakta til en happening det snakkes om.

Håper vi sees neste år!