Vi justerer på løypa, og skal arrangere NM!

Etter å ha arrangert Norgescup i terrengsykling to ganger har vi i år fått æren av å arrangere selveste norgesmesterskapet! Jepp vi legger ikke skjul på at vi er stolte, men vi er også glade for å kunne arrangere Norgesmesterskap for menn og kvinner senior (ikke junior) i de flotte stiene på Mjøndalsskauen. Vi håper å kunne bidra til å skape en god ramme rundt arrangementet.

Ny trasé!

Jada vi vet at man bør ikke klusse for mye med noe som funker, og akkurat løypa har vi jo fått mye skryt for. Men denne gangen er det skogsarbeide som setter en stopper for den flotte utforkjøringen ned mot Portåsen. Men vi har lett, og vi har funnet en ny og fabelaktig nedkjøring som etter vår mening ikke står tilbake for den gamle. Såpass fornøyde er vi har innhentet grunneiers tillatelse til å benytte denne traseen permanent fremover! Ta en titt på den reviderte løypa HER!

Den nye traseen sammen med Norgesmesterskap-status medfører også at vi justerer på distansene for de ulike klassene. Følgende inndeling er gjort:

  • Herrer aktiv skal kjøre 83,6km, startrunde pluss 24,5 km og to runder på 29,5 km.
  • Damer aktiv og Master 30-49 skal kjøre 70,6km, startrunde på 24,5 km, en runde a 29,5 km og en siste kort runde på 16,4 km.
  • Alle øvrige klasser skal kjøre 41,2 km, startrunde pluss 24,5 km pluss en kort runde a 16,4 km.

Så da vet du det, da er det jo bare å melde seg på da vel?